Menu

nieuwe activiteiten SMO

november 25, 2018 - Algemeen Nieuws

Vanuit de bestuursvergadering willen wij al vast aandacht vestigen op enkele activiteiten die we in 2019 op gaan pakken. Nadere informatie zal in de mailbox en op de website worden gemeld.

 

Nieuwjaarsbijeenkomst 2019 op 16 januari

Net als voorgaande jaren zullen wij ook dit jaar een Nieuwjaarsbijeenkomst houden en wel op woensdagavond 16 januari bij Herberg 't Plein in Meppel. Nadere informatie volgt, maar zet deze datum al vast in de agenda, zodat we weer een mooie opkomst hebben.

 

Avond voor leden en clubscheidsrechters

Het is de bedoeling om samen met jullie als leden, voor clubscheidsrechters van onze donateursverenigingen een informatieve avond te organiseren. Vanuit de clubs is aangegeven dat hier wel degelijk belangstelling voor is. Een exacte datum en locatie is nog niet bekend, maar wij verwachten hier in december meer mededelingen over te kunnen doen.

Mocht je zelf onderwerpen willen aandragen, voor deze avond, neem dan contact op met een van de bestuursleden.

 

Een avond eredivisie - Heracles - NAC op zaterdag 6 april 2019 - 20.45 uur

Net als voorgaande jaren willen wij ook dit jaar met onze leden weer een eredivisiewedstrijd bezoeken. Hierbij is, bij het niet beschikbaar zijn van FC Emmen helaas, dit jaar de keuze gevallen op de wedstrijd Heracles - NAC op zaterdag 6 april 2019. De wedstrijd begint om 20.45 uur, wat het voor de op zaterdag fluitende scheidsrechters mogelijk maakt, om mee te gaan, zonder dat dit gevolgen hoeft te hebben voor een eventuele aanstelling. Reserveer ook deze datum al vast in de agenda, want met een beperkte eigen bijdrage, zullen we niet alleen de wedstrijd bezoeken, maar vooraf uiteraard ook de inwendige mens tevreden stellen.

Ook voor dit uitje geldt, dat nadere informatie nog volgt.

 

Wij als bestuur van de SMO hopen jullie bij de verschillende bijeenkomsten te mogen begroeten. Gezelligheid staat uiteraard voorop, ook dat is SMO

5251total visits,2visits today