Menu

v.v. Uffelte winnaar Fair Play beker SMO

12 januari 2023 - Algemeen Nieuws

Afgelopen weekend is een delegatie van het bestuur van SMO-Meppel naar de nieuwjaarsreceptie van v.v. Uffelte gegaan. De voetbal vereniging kreeg uit handen van de voorzitter van de SMO de "Fair Play beker" van de SMO. Uit cijfers van de KNVB bleek dat de v.v. Uffelte van alle donateursverenigingen van de SMO op de ranglijst van Fair Play van afgelopen seizoen op de eerste plek is geƫindigd. Deze cijfers zijn o.a. opgebouwd uit het aantal gele en rode kaarten die elke vereniging in een seizoen verzameld. Daarbij wordt natuurlijk ook gekeken naar een paar andere criteria, maar ook daarin blonk deze vereniging het meeste uit.

De Fair Play beker is een wisselbeker. Deze mag bij de vereniging een paar maanden in bruikleen in de trofeeƫnkast staan. Ook wordt de naam van de club er in gegrafeerd en wordt het seizoen er bij gezet waarin zij deze prijs heeft gewonnen. Slaagt een vereniging er in om 3 jaar deze prijs te winnen, mag het de beker houden. De beker wordt al vele jaren gesponsord door Vriend Sport Sneakers en Fashion uit Meppel, waarvoor natuurlijk onze dank!

Jan Gerbers, voorzitter van de SMO, geeft uitleg bij de uitreiking van de beker.

De beker wordt met grote dankbaarheid aanvaard door de delegatie van v.v. Uffelte.

Ook wordt natuurlijk even nauwkeurig bestudeerd of alles wel goed op de beker staat...

Van links naar rechts:

Jan Gerbers (voorzitter SMO-Meppel), Henk Seegers (voorzitter v.v. Uffelte), Danny Boverhof (aanvoerder v.v. Uffelte 1) en Harmjan Drost (algemeen bestuurslid SMO-Meppel).

Mooi in het oude zwart-wit werd de uitreiking gade geslagen door de aanwezigen.

De voetbalvereniging wordt bij deze van harte gelukgewenst met het behalen van deze prestigieuze beker.