Menu

Zeer geslaagde avond PEC – Excelsior 14 april

april 15, 2018 - Algemeen Nieuws

Zaterdag 14-04-2018  was er voor de deelnemende Scheidsrechters van de SMO een uitje georganiseerd naar de eredivisiewedstrijd PEC Zwolle - Excelsior Rotterdam.

Na vorig jaar in Heereveen acte de presence  te hebben gegeven, was dit jaar het stadion van PEC Zwolle aan de beurt.

Omdat vooraf aan de duel een Apperetiv, Diner en Dessert binnen de muren van het MAC3PARK (voorheen IJsseldeltastadion?) was geregeld, waren 19 enthousiaste deelnemers al rond half zeven aanwezig in Zwolle, Henkjan Ribberink, die deze middag een wedstrijd in het hoge noorden floot, zou rond 19:15u ook aansluiten.

In de ruim opgezette accommodatie waar special voor de SMO een ruimte was gereserveerd, werd eerst gedineerd en dit was uitstekend geregeld.

Daarna ging het rond de klok van acht uur via de buitenkant naar de hoofdingang, waar op de eerste etage op de tribune de voorste plaatsen voor SMO waren gereserveerd.

Dit kwam vooral Abdoel Mansouri goed van pas. Hij had voor Younes Mokhar namelijk een Marokkaans sjaaltje meegebracht die door Younes niet onopgemerkt bleef.

Het kon dan ook geen toeval zijn dat Mokthar's 1-0 gescoorde goal (fantastisch in de bovenhoek gekruld schot) pal voor onze neus en voor Abdoel werd gevierd.

Na de wedstrijd , die overigens in een ietwat teleurstellende 1-1 eindigde, ging Mokthar zelfs naar Abdoel  en overhandigde hem het shirt waar hij deze wedstrijd in had gespeeld. (geweldig Abdoel).

Daarna was het tijd om nog een drankje te nuttigen in een van de met muziek gevulde ruimtes. Het gezelschap besloot echter collectief de komst van de "gele zwemboeken man" Dries Roelvink niet af te wachten (scheidsrechters en geel: altijd lastig ). Rond de klok van elf uur ging het gezelschap huiswaarts.

Speciale dank wil ik richten tot Marcel Huisman, voor het perfect organiseren van deze geslaagde avond!

Waar gaan we volgend jaar heen?

Ik heb er nu al zin in !

Groeten Bert Esselbrugge.

5865total visits,192visits today